17 Wereld veel dure aantrekkingskrachten die flinch verdienen

Dec 27, 2022 Clothing Accessories

die je er zijn aantrekkelijkste uitzien, is een droom die veel vrouwen hebben. Hoewel het hebben van een speciaal beroepsproductvariëteit veel meer een vereiste is dan high-end nu, zijn vrouwen nu veel sceptischer over de producten die ze gebruiken. Of het nu gaat om een gevestigd cosmetisch merk of een aanstaande, men besteedt alleen als ze overtuigd zijn.

Hoewel veel geloof Great Appeal -producten exorbitant geprijsd zijn en dat niemand er in de kansen in zou willen investeren, suggereren we om deze reden om te browsen voordat we kopen. Met een motief om een kern te bieden van de elegante kostenlijst van de wereld ter wereld, hebben we een lijst samengesteld voor onze vrouwen om naar te kijken. Kijk eens om precies te ontdekken hoeveel u moet opslaan voordat u dat Dream Appeal -product krijgt dat u wenst te bezitten.

Lijst van 17 dure beroepsproducten:
Hoewel de beroepsproducten in de aanbieding niet zo veel invloed hebben, zijn ze het duurst als je vandaag kunt kopen. Scroll met om de 17 veel dure beroepsproducten ter wereld te zien!
1. Veel dure nagellak:
Azature Black Diamond Nail Polish is een goed mode -sieradenbedrijf dat deze wereld veel dure nagellak maakt, gemaakt met zwarte diamanten.
Geschatte prijs: $ 250.000

Bron: shop.azature.com2. Veel dure lippenstift:
Kanebo Sensai -collectie heeft de meest verbluffende rode lippenstift op de markt. De formule is afkomstig van de Japanse Koishimaru -zijde en andere componenten die aanwezig Montpellier HSC Thuisshirt zijn in de astronomisch geprijsde huidverzorgingsproducten.
Geschatte prijs: $ 55,00

3. Veel dure tandpasta:
Gezien het feit dat velen van ons niet veel meer dan $ 5 aan een tube tandpasta uitgeven, lijkt de Theodent 300 wetenschappelijke stamina whitening kristalmunt voor $ 140 buis vrij duur. Bestaande uit gepatenteerde samengestelde Rennou ™, wordt deze tandpasta vermeld om de glazuurgroei en het gebruik van tanden te stimuleren.
Geschatte prijs: $ 140,00

Geschatte prijs: $ 97,00
Bron: sisley-paris.com5. Veel kostbaar parfum/parfum:
Het veel kostbare parfum ter wereld is Jean Patou geluk baccarat pure parfum. Het is geformuleerd met meer dan 10.000 bloemen, die worden geoogst gedurende een periode van twee weken in de Franse Riviera. De geur is de geëxtraheerd dat het daarom in zijn soort is.
Geschatte prijs: $ 2.370
Bron: jeanpatouperfumes.blogspot.com6. Veel kostbaar gezichtsserum:
Het Natura Bissé Diamond Life Infusion Serum wordt geformuleerd door het Spaanse beroepsmerk Natura Bissé. Het kan een onmiddellijke tillende impact bieden die uw gezichtscontouren opnieuw definieert.
Geschatte prijs: $ 610

7. Veel dure hydraterende crème:
De la mer crème de la mer moisturerende crème is een voedingsrijke formule verrijkt met gefermenteerde zeekelp. Dr. Max Huber produceerde deze extreem dure crème om zijn huid te genezen na een vreselijk experiment waardoor zijn huid verbrand was. Zijn huid is toch genezen, maar de kosten van het product blijven zo goed hoog.
Geschatte prijs: $ 2.735

8. Veel dure rimpelcrème:
3Lab ongelooflijk crème vermindert het uiterlijk van Olympique Lyonnais Thuisshirt fijne lijntjes, rimpels en veroudering. De crèmesresultaten zijn vrij onmiddellijk. De 50 exotische componenten die in het product worden gebruikt, zijn de reden voor de steile prijzen van het product.
Geschatte prijs: $ 900
Bron: 3lab.com9. Veel dure huidbehandeling:
Guerlain Orchidée Impériale Black -behandeling zorgt voor verschillende soorten huidprobleem. Er wordt gesuggereerd dat het slechts twee keer per jaar voor huidbehandeling wordt gebruikt.
Geschatte prijs: $ 1.750

10. Veel dure deal met crème:
Clé de Peau Beauté Synactif Intensive Cream bestaat uit retinol aas, milieuvriendelijke thee, evenals vitamine E. Al deze componenten worden ontdekt in alle merken voor drogisterijen. We vragen ons echter af wat de AZ Alkmaar Thuisshirt $ 1000 prijzen te maken hebben met de merknaam of met de kwaliteit?
Geschatte prijs: $ 1.000
Bron: CleedepeaubeAute.com [SC: MediaD]
11. Veel dure haarborstel:
De handgemaakte variëteit aan haarborstels van Mason Pearson Hairbrushes is geprijsd vanaf $ 150-315. Niemand zou een slechte haardag willen hebben die dat soort kostentag behouden.
Geschatte prijs: $ 150-300

12. Veel dure valse wimpers:
Het kunstmatige wimperbedrijf Kre-at Appeal Gold en Diamond False Eyeles heeft twee dure paren-één met diamanten en 18 Karat Gold evenals de andere met 24 Karat ambachtelijke Gold Accenten. Deze wimpers zijn uitsluitend gemaakt voor Barneys in New York.
Geschatte prijs: $ 1.350
Bron: Kreatbeauty.com13. Veel kostbaar gezichtsmasker:
Het in Californië gevestigde Adore Cosmetics Golden Touch Facial Mask heeft het meest extreme bladmasker ter wereld geproduceerd. Het omvat een kosten voor $ 3.300 en beschikt over herstellende kracht van puur goud voor het aanvullen van uw huid.
Geschatte prijs: $ 3.300
Bron: adorecosmetics.com14. Veel dure basis:
La Prairie Skin Caviar Concealer en Foundation is een natuurlijk ogende formule doordrenkt met kaviaar. Het wordt begrepen voor het behandelen van acnesnull

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *