Archive: August 29, 2022

Uncategorized

Workout -looks voor Guy om nu uit te proberen

Workout -looks voor Guy om het nu uit te proberen
16/04/2021, gepubliceerd door Alanic Global

Als er een pandemie over de hele wereld voor nodig was om je de betekenis van een in vormlichaam te laten begrijpen, schrijf je dan in voor de club. Eén blik op uw Insta -ladingen zal u bewijzen dat bijna iedereen in quarantaine een fysieke fitnessroutine heeft opgenomen.
Nu de fysieke fitnesscentra open zijn en dat de buitenkant matig veiliger is, zijn uw woonruimte niet meer uw trainingssite meer. Koop het lidmaatschap van het fitnesscentrum of geef elke dag een sportactiviteit, maar ga verhuizen.
Om u een beetje extra drive te bieden, wat is er meer bevredigend dan een trainingsgarderobe die u net zoveel kunt pronken als uw armen?
De netste mannen van de trainingskleding van mannen
Deze kledingconcepten zijn mode -autoriteiten en goedgekeurd fysieke fitnessfans, dus je begrijpt dat ze onfeilbaar zijn.
Geef ze een kans, afzonderlijk, en blijf enthousiast om aan het regime te brengen dat je bent begonnen. Aan de andere kant, als je altijd een fysieke fitnessliefhebber bent, zijn deze modieuze fitnesscentrumkleding van prominente fabrikanten van atletische kleding specifiek voor je spel.
Mouwloze T -shirts voor de overwinning
Op onze vermelding van de zeer geliefde trainingskleding, staan ​​de bescheiden mouwloze T-stukken die er mooi uitzien op rookies naast ervaren bodybuilders. Ze zijn ook een opmerkelijke keuze voor de zomer als je van plan bent om je trainingsroutine buiten te nemen, of te genieten van andere sporadische sporten zoals basketbal, voetbal, enz.
Shorts voor beendag
De dagen dat je je benen moet uitoefenen, kunnen het moeilijkst zijn. Vooral op deze dagen moet je een van de trainingskleding sport die je beweging niet aanscherpt en je spieren wat vrijheid laat. Shorts zijn perfect voor beenoefeningen.

Sweatshirts zijn eeuwig
Als we vertellen dat we liever de rest van ons leven in sweatshirts kunnen online, bluffen we niet. Integratie van een ‘coole’ factor in uw algemene uiterlijk, terwijl ook extreem comfortabel is, sweatshirts zijn allrounder.
Ga vermomd in een hoodie
We hebben allemaal dagen dat we gewoon willen dat mensen ons niet opmerken, en onze ding doen. Zoals wat dan ook, geldt dit ook voor het Physical Fitness Center. U wenst uw trainingsregime aan de oppervlakte te geven zonder echt een informeel gesprek met mensen te hoeven aangaan en dat we dat krijgen.
Hier brengt u uw favoriete hoodies binnen.
Bedrijfseigenaren als u graag atletische groothandelskleding aan uw winkel wilt toevoegen, neem dan contact op met een prominente fabrikant voor hetzelfde. Verlaag een e -mail naar locatieorders.
Audioversie: klik hier
Richting:

Tags:
fabrikanten van atletische kledingstukken
Atletische kleding fabrikanten VS
Atletische slijtage groothandel leveranciers in Florida
Bulkkledingfabrikanten
Kledingfabrikanten
Groothandel kledingbedrijven
Groothandel atletische kledingdistributeurs
groothandel kleding
fabrikanten van groothandelskleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Kwet opgewonden. . .

Gingham -jurk: J. Crew (30% korting op het beste nu! Ook hier beschikbaar) | Boater Hat: Janessa Leone (vergelijkbaar hier en hier) | Tas: DVF (vergelijkbaar hier, hier en hier) | Sandalen: oud, vergelijkbaar hier)

Ik ben zo blij om aan te kondigen dat de lente / zomer 2017 -editie van 30 jurken in 30 dagen terug zal zijn en beter dan ooit begint deze maandag 1 mei !! Dit seizoen doe ik de serie op een heel andere manier en ik kan absoluut niet wachten om hem maandag met je te delen. Ook, voor het geval je dat nog niet doet, volg je op Instagram, want er zullen daar ook een aantal spannende, exclusieve dingen gebeuren!

Grappig genoeg heb ik onlangs gedeeld over mijn Insta -verhalen die ik de 30 jurken -serie voor de maand mei terugbracht, en op de een of andere manier heb ik het onbedoeld op als een zwangerschapsaankondiging – mijn slechte. Ik dacht dat een klein feestje in Britney Spears -muziek op de achtergrond de stemming zou vormen, maar de combinatie van Britney’s “Oh Baby Baby” -tekst en mijn indicatie van een “spannende aankondiging” leidde iedereen op een dwaalspoor. LESJE GELEERD. Hoewel ik het gevoel heb dat ik altijd iets ‘spannends’ noem, ik krijg minstens 20 “OMG, ik wist het, je bent zwanger!” DMS. Nogmaals, dat is een moeilijke nee. Geen baby’s, alleen jurken. Blijf hier bij me, mensen.

Er is zoveel te klaarmaken voor het begin van de serie en alle spannende dingen die komen komen (inclusief enkele grote weggeefactie!) Dus dit zal mijn laatste bericht zijn tot maandag. Fijne rest van de week en ik zie je hier het beste hier op maandagochtend !! XX

Jurk: J. Crew (30% korting nu! Ook hier beschikbaar) | Boater Hat: Janessa Leone (vergelijkbaar hier en hier) | Tas: DVF (vergelijkbaar hier, hier en hier) | Sandalen: oud, vergelijkbaar hier)

<< >

Lady Pink -Grafitti Art

Lady Pink werd geboren Sandra Fabara, ecuator, maar ze groeide op in Queens -New York en ze begon graffiti te schrijven terwijl ze een student was aan de middelbare school voor kunst en design.
Pink aka Lady Pink is een van de meest wereldberoemde vrouwelijke graffitikunstenaar. Als een grote naam is haar werk getoond in het Whitney Museum, Metropolitan Museum of Art en het Bronx Museum of the Arts.Als je opgroeide in de graffiti -cultuur jij Weet al zeker van haar en haar echtgenoot Smith van Ris Crew doen samen muurschilderingen als Pinksmith.
Hier beneden heb je een foto van haar geweldige kunst:

Pink organiseert muurschildering aan Chanel -kunstenaars in positieve kunst.
Zelfs Lady Pink is boven de grond gekomen haar wortels en verbindingen zijn nog steeds in de straat. Ze is een van de dappere vrouwelijke concurrerende with -mannen van Graffiti -subcultuur en nog veel meer redenen om van haar te houden, is dat ze nieuwe deuren opende voor vrouw .
Sandra Fabara: “Het was het idee van mijn eerste vriendje om graffiti te schrijven. Hij werd gearresteerd voor het schrijven van graffiti en ging toen live in Puerto Rico gaan. Dus begon ik zijn graffiti -naam voor hem rond de school te schrijven. Ik werd verliefd op het avontuur en de sensatie. ‘

0/5 (0 beoordelingen)

Uncategorized

Weet over verschillende dans ontwikkelt zich voordat je bulk koop van groothandel danskleding

begrijpt over verschillende dans ontwikkelt zich voordat je bulk koopt van groothandel danskleding
10/07/2018, gepubliceerd door Alanic Global
In een dansberoep is de dealmaker esthetiek en kunstenaarschap en kan je kleding een belangrijke functie spelen in precies hoe anderen jou en je potentieel zien. Daarom is investeren in een mooie naast praktische kleding uiterst belangrijk. Danskleding die aan deze eisen past, worden geproduceerd door de allerbeste wholesale kledingverkopers VS die de kledingbehoeften van verschillende dansvormen verdragen, waarvan er enkele hieronder worden verstrekt:

Ballet: Ballet Dancing is het moeilijkste dansgenre van dans en wordt ook gedacht dat het de kern is van alle danstypen. De bewegingen zijn voornamelijk ingesteld op georkestreerde muziek en is een stijldans met veel evenwicht en gratie. Ballet is meestal de allereerste dansstijl die een kind zal ontdekken als ze beginnen met hun danstraining. Balletschoenen worden opgebruikt totdat de voeten voldoende uithoudingsvermogen hebben gevestigd in de ontwikkeling in de gerichte schoenen.

Hip-hop: Het is een grootstedelijke dansmethode die ook wordt begrepen door de naam Street Style. Het heeft een intense edgy en rauwe sfeer. Deze dans wordt gedaan in hiphop, rap en grootstedelijk genre van muziek. Wat hiphop stelt, naast een ander type dans, ontwikkelt zich dat het beweging in vrije stijl omvat en niet voldoet aan een vaste vocabulaire. Een dans die is geworteld in individualistische expressie en persoonlijk gestileerde bewegingen omvat.

Tik: Tik op Dancing heeft een infusie van een aantal etnische achtergronden. Tijdens het uitvoeren van deze dansvorm worden de voeten gebruikt als een hulpmiddel om percussiemuziek te maken. De schoenen zijn uitgerust met metalen platen op de teen en hakken die om deze reden een tikkende geluid creëren, het danstype wordt nagesynchroniseerd als tapdans. Voornamelijk gedaan zonder muziek op de achtergrond terwijl de voeten de dubbele taak van dansen en muziek maken.

Contemporary: Contemporary Dance is een combinatie van ballet, jazz en lyrisch. Het maakt gebruik van methoden van balletdans als de basis en produceert hogere bewegingen die zich niet houden aan het strikte beleid van ballet en hedendaagse dans, maar zijn er veel meer van. Er zijn verschillende classificaties van hedendaagse dans, zoals hedendaags ballet en hedendaagse jazz. Dit danstype wordt vaak gedaan voor alle soorten muziek in passende kostuums.

Hoge hoogwaardige danskleding is verkrijgbaar met de allerbeste groothandelskledingmakers bij betaalbare deals. Handelaars kunnen een mail naar het betrokken merk sturen om de MOQ te begrijpen en te spreken over hun bulk moet op een naadloze manier omgaan met hun eindklanten!

Tags:
fabrikanten van danskleding
fabrikanten van groothandel in kleding
Groothandel kledingverkopers VS
Groothandel danskleding
Groothandel danskleding

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

Label

Naam*

E -mail*

Website URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Something Blue

Fotografie door Melanie Riccardi

Jurk: Auguste | Tas: Ralph Lauren (vergelijkbaar hier, hier en meer hieronder) | Sandalen van dia: joie (vergelijkbaar hier en hier) | Zonnebril: Ray-ban

<< >

Enorme dank aan jullie allemaal voor je goede wensen en lieve berichten voor onze bruiloft afgelopen weekend. Het was een echt onvergetelijke dag, die zeker onze stoutste verwachtingen overtreft. Rich en ik zijn onbeschrijfelijk gelukkig en werden onmetelijk gezegend door de uitstorting van liefde van de vrienden en familie die met ons in Milwaukee vierden, en ook van zo velen van jullie die zulke verbluffende berichten van felicitaties en goede wensen hebben gestuurd. Ik kan niet wachten om foto’s terug te krijgen van ons huwelijksweekend, zodat ik hier alle details met u kan delen!

We gaan vandaag weg naar onze huwelijksreis, en ik zal veel snaps delen van onze reizen op Instagram, dus blijf daar in contact 🙂 In de tussentijd heb ik veel outfits die ik hier zal delen, inclusief deze look Vanaf vorige week toen ik rondrende, rende Milwaukee op het laatste moment bruiloftswergers. De Blauwe Maxi -jurk die vandaag is afgebeeld, is een van mijn absolute favorieten, en omdat ik zo’n Maxi -jurk hoarder ben, dacht ik dat ik er nog een paar zou delen waar ik naar verlang …

Vorig item

1 van 15

volgende item

Uncategorized

Nieuwste modepatronen voor vrouwen, je zou deze

nieuwste modepatronen voor vrouwen moeten uitproberen, je zou dit moeten uitproberen
30/09/2021, gepubliceerd door Alanic Global

Bent u op zoek naar aantrekkelijke modewar die comfort biedt? Vervolgens kunnen deze onweerstaanbare stijlen in de mode zowel bijwerken en beïnvloeden om te kiezen wat er nieuw is en wat trending is! Als u een bedrijfseigenaar bent die uw mode -kledingvoorraad wil upgraden, neem dan contact op met een beroemde kledingfabrikant. Zo’n producerend systeem is zeker trendy dameskleding en brutale herengroothandel kleding van uitzonderlijke kwaliteit.
Opvallende trainingsbroek

Je bent misschien al lang aan je grijze trainingsbroek vastgehouden, maar nu is het tijd dat je de nieuwe trainingsbroek probeert die beschikbaar zijn in snoeptinten en sappige sterke tinten. Zitbouwen zijn nu een leuke en gebeurtenissen die zich voordoen die je kunt dragen, zelfs als je niet aan het sporten bent. Onnodig te zeggen dat deze kleuren-knuffelende zweet enorm comfortabel zijn voor dagelijkse kleding.
Koel grote shirts

Grotere T-shirts of T-shirtjassen zijn een huidige modepatroon die je in populariteit kunt zien. Gooi je shacket of t-shirtjack over T-shirt en denim voor een stijlvolle straatlook.
Chique puff mouwen

Puff mouwen zijn terug! evenals deze zijn niet langer beperkt tot vintage vloeiende jurken. Gepofte mouwen op trendy tops zien er schattig en charmant uit. Je kunt zo’n mouwstijl met een mouwstijl of korte jurk dragen bij elk type relaxte of speciaal evenement voor een aantrekkelijk fashion statement.
Trendy jumpsuits

In plaats van zich te prees over welke top en beenkleding om te combineren, kun je snel een brutale jumpsuit aantrekken die er zowel super-chic als slim uitziet. Je kunt er een coltrui eronder liggen in kille weersomstandigheden om te pronken met je uber-modieuze dressing sense.
Foxy Tiger Prints

Net zoals Leopard Prints vorig jaar de trend was geweest dit jaar getuige is van een vrouwelijke fandom voor tijgerafdrukken. Je zult zeker zinderende tijgerprints opmerken op recente gebreide truien, boxy overjassen, jurken en blouses. Draag deze fenomenale print als u op zoek bent naar een aanpassing die mode ten volle spreekt!
Gezellige hoodies onder blazer

Waarom zou je alleen dit patroon moeten brengen als vrouwen dat ook kunnen?! Deze comfortabele styling van het gebruik van hoodies onder een boxy of op maat gemaakte blazer kan je er zowel gepolijst als stijlvol uit laten zien.
Als een verkoper die op zoek is naar huidige modepatronen in dameskleding, moet u een lof maken met een erkende leverancier van kledingstukken. De grote catalogus van een dergelijke producent zal zeker stijlvolle dameskleding, herenkleding, gesublimeerde kleding, biologische kleding, kidklar en meer bevatten.
Tags:
Herengroothandel kleding
Herengroothandel in Noorwegen
Herengroothandel Leveranciers
Herengroothandelsleveranciers
Herengroothandelsleveranciers in Florida
gesublimeerde kleding
Sublimated kleding usa
Sublimated kledingstukken groothandel
Sublimated kledingstukken Groothandel USA
Groothandel gesublimeerde kleding
Groothandel gesublimeerde kleding usa

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Wereld van grafische ontwerpen!

Grafisch ontwerp, kan zich onze dagelijkse activiteiten in de huidige wereld niet voorstellen zonder het bestaan ​​van picturale ontwerpen. De toepassing van grafische stijlen bevindt zich achter de hele marketingwereld. Deze stijlen worden gebruikt in verschillende ontwikkelingen en formaten. Deze kunst van picturale ontwerpen is extreem veel innovatief en er zijn verschillende methoden om dit te doen. Het hangt af van het medium waarop de stijl wordt toegepast. Betwanceerstijlen worden gemaakt door veel innovatieve methoden te gebruiken. In dit soort krachtige ontwerpende letters kunnen nummers en foto’s worden gebruikt om info te krijgen of te communiceren, evenals een leuke communicatiemethode. U kunt dit soort ontwerpen ook gebruiken om elk type bericht aan elk type persoon of aan uw klanten te onthullen. De verschillende middelen van dit soort uitstekende stijlen zijn foto’s, visuele presentaties en nog veel meer.
Wereld van Graphicworld van grafische vorm van de stijlen hangt volledig af van het verbeeldingsniveau dat de grafisch ontwerper heeft. De manier waarop deze picturale stijlen worden vastgesteld, is gebaseerd op de gedachten van deze professionals. Een bekwame en deskundige ontwerper is in staat om de dromen en verbeelding van de klanten zowel prachtige als realistische beelden te veranderen. Het noodzakelijke voor dit is om de juiste stijl en geschikte computersoftware te kiezen. Er zijn verschillende gegevensstijlen voor het ontwerpen van grafische afbeeldingen. Gegevens worden op elk type op verschillende manieren bewaard. De boost in de populariteit van het web heeft deze formaten populair gemaakt.
Sommige van de stijlen die vaker worden gebruikt, zijn: vectorformaten, scèneformaten, animaties, multimedia -formaten, hybride formaten, hypermedia en hypertext -formaten, 3D -formaten, audioformaten, grafische handelsstijl of GIF, metafile -formaten,
Er zijn geweldige deals van softwareapplicatieprogramma’s op de internetmarkt die uiterst nuttig zijn op de website en picturale lay -outs. De taak van de webontwerpers is tegenwoordig uiterst eenvoudig geweest vanwege deze softwareapplicatieprogramma’s. Deze ontwerpers kunnen nu werken zonder enige vorm van gedoe. Ze kunnen ook toegang krijgen tot veel betere versies van het ontwerpen van materialen die in minder tijd hoge grafische stijlen van hoge kwaliteit kunnen bieden.
Hier zijn wat grafisch ontwerp van typografie -motivatie:
Wereld van GraphicFollow het linkontwerp!
World of GraphicFollow de link!
Graphic DesignsFollow de link!
World of GraphicFollow de link!
Deze stijlen zijn prachtige methoden voor advertentiediensten, evenals producten van een bedrijf en maken ze toegankelijk voor de consumenten. Het medium om een ​​product te promoten, kan worden gekozen op basis van het budgetplanplan van het bedrijf en hun zakelijke type. Naast de marketingmarkt worden grafische stijlen ook op andere gebieden gebruikt. Deze picturale stijlen worden ook gebruikt op T-shirts, muren, fotografie, enz. T-shirts worden op de markt aangeboden met een breed scala aan grafische afbeeldingen. Geweldige deals van ontwerpers over de hele wereld zijn begonnen met hun eigen T -shirts -assortiment. Deze T -shirts met verschillende soorten stijlen die verschillende gedachten uitdrukken, zijn echt prominent onder de jeugd. De gedaanstijlen zijn altijd buitengewoon aantrekkelijk en populair geweest. Deze stijlen kunnen politieke, sociale, economische en verschillende andere gedachten en ideeën communiceren. Ze zijn zowel stijlvol als aantrekkelijk en zijn een noodzakelijk onderdeel van de hedendaagse wereld. U kunt dus elk type grafische stijl gebruiken en uw droom werkelijkheid maken.

0/5 (0 beoordelingen)

Uncategorized

Coole manieren waarop mannen het beste flanel -looks dit jaar kunnen halen

Geweldige manieren waarop mannen dit jaar de beste flanel -looks kunnen halen
11/09/2020, geplaatst door Alanic Global
Het herfstseizoen is hier officieel. Hoewel het tijd is om je korte broek achter in je kast weg te storten, impliceert het ook dat het tijd is om een ​​van de persoonlijke favorieten uit te trekken, het flanellen shirt. Een van de prominente groothandel T-shirts-providers in de VS heeft een grote assemblage van trendy flanel kledingstukken bedacht waarvoor je niet kunt betalen. Lees dus op de onderstaande blog om te ontdekken over de coolste manieren waarop u dit jaar de kleermakersflanel -outfits kunt halen.

Draag je flanel om te werken onder een sweatshirt met bijgesneden broek en brogues. Ondanks gereserveerd voor hulpprogramma’s veel meer dan stijl, is het flanel t-shirt bijgewerkt met slankere sneden, onverwachte lichtkleuren, evenals patronen zoals Gingham en zowel Gingham evenals strepen om een ​​duidelijk gezichtspunt toe te voegen aan een robuuste favoriet. Dus je kunt dit T-shirt stylen met je voorkeurslaagslijtage om de ideale verfijnde look voor de werkplek te produceren.
Rock je flanel als een jas over een comfortabel T -shirt en jeans, voor degenen die zich inzetten voor de informele kant van flanel. Dit is in wezen comfortabel, dus niemand zal je beoordelen met hun op hun hoede. Voor de kleuren kunt u zich aan de aardse neutrale tinten houden, omdat deze in 2020 zeer prominent aanwezig zijn voor de herfst-wintermode.
Een flanel T-shirt is veelzijdig als u bereid bent risico’s te nemen. Draag het helemaal knopen voor een moderne, stedelijke look of open boven een crewneck -T -shirt. Je kunt een gezellige maar toch professionele outfit bereiken door alle zachtste stoffen van herfst, kasjmier, flanel, corduroy en suede te combineren om de ideale look te produceren.
Meng slechte-boy-elementen zoals een leren jas en flanel met goody twee schoenenloafers voor een stijlvolle intriges. Voor een veel meer robuuste look, combineer een flanel t-shirt met een veldjack en lederen laarzen. veel beter nog beter? Leg het dubbel met een spijkerjas onder je veldjas.
Gaat bedrijf casual met deze look? Denk geen pakken, geen jeans. Het middelste terrein tussen de twee is waar je wilt landen, duurzame chino’s zijn een fantastische locatie om te beginnen. Hoewel sommige zakelijke jurkcodes voor de voorkeur geven aan broeken zonder een blazer en andere denken aan denim met een casual van een sportjas, is het het beste om in de veilige zone te beginnen door een collega of twee te vragen.

Wilt u investeren in aangepaste groothandelskleding voor uw winkel? Neem contact op met een van de prominente providers van flanellen kleding in de VS en bekijk de grote assemblage van trendy kledingstukken die de provider in petto heeft. Maak uw innovatieve behoeften aan het stijlteam op, zodat u kunt investeren in aangepaste kleding voor uw bijgewerkte collectie.

Alanic Worldwide · Geweldige manieren waarop mannen het beste flanellen uiterlijk dit jaar kunnen halen

Tags:
Aangepaste groothandelskleding
groothandel flanellen shirts
Groothandel flanellen T-shirts providers in de VS.
Groothandel flanel t-shirts usa

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

Game of Thrones T-shirts

We houden van Game of Thrones T-shirts praktisch zoveel als we van het vervolg houden! En dat hebben we je al verteld. Uit de serie fantasy-romans geschreven door George R. R. Martin komt onze favoriete tv-serie “Game of Thrones”. Niet alleen inspireerde hij het HBO-productieteam om deze fantastische tv-show te maken, maar hij slaagde er ook in om een ​​wereld breed fenomeen te produceren dat tientallen T-shirtmerken inspireerde. Dat is fantastisch!
Degene die vandaag mijn aandacht trok, is Game of Thrones T-shirtcollectie van Threadless. Ik heb ze gekozen omdat ze erin slaagden om wat authenticiteit te brengen in dit reeds uitverkochte idee door typografische elementen te combineren die passen bij de plot “Game of Thrones”. Sommige van de T-shirts versmelten personages uit bekende films en andere tv-serie in aankoop om ons enkele situaties vol humor te laten zien. Voor degenen onder u die minder geïnteresseerd is in lachen, biedt Threadless een artistiek, maar gemakkelijk perspectief op de personages van Game of Thrones.
Het merendeel van de Game of Thrones T-shirts kan worden gekocht tegen een speciale prijs, $ 8. Naast T-shirts verkoopt Redbubble ook posters en andere gerelateerde accessoires. Terwijl we wachten op dit seizoenspremière, laten we een aantal van deze geweldige Game of Thrones T-shirts kopen.
Game of Thrones t-shirts-collectie van threadless

Het ideale t-shirt voor een avondje uit met je vrienden.

Deze, voor de liefhebbers van de winter:

Of deze grappige maakte zowel voor Game of Thrones als Ice Cream Lovers:

.

Je kunt ook kiezen voor dit schatje, als je een grote fan bent van bontbaby’s:

Als u veel meer geïnspireerd bent door gotische ontwerpen, kunt u hiervoor kiezen:

We hebben ook deze mannen gevonden die een aantal echt geweldige Game of Thrones -geïnspireerde ontwerpen hebben. Kijk naar deze bijvoorbeeld, ideaal voor een avondje uit een mannen.

Nou, de zomer komt eraan, dus je kunt beter je garderobe voorbereiden met sommige van die Game of Thrones -t -shirts, mijn dames en heren <3 0/5 (0 beoordelingen)

Kerstmiscadeau -concepten van Tee Gazette

T -stuk Gazette komt echt in de vakantiegest. Net als vorig jaar hebben ze 12 dagen van kerstgiveaus, alleen dit jaar is 10 keer beter: elke dag hebben ze een thema -publicatie met een winnaar, geschenk dat binnen 24 uur moet worden gekozen. Ze hebben interviews die de respectieve dagmerken houden die het aanzienlijke aantal betrokken mensen laten zien, de dynamiek van de fanbase en de fantastische interactie die er is tussen alle betrokken feesten.
Om in de wedstrijd te gaan, moet je een reactie achterlaten op de publicatie met betrekking tot het thema, of de weggeefactie op Twitter, of Facebook of Tumblr promoten. Je hebt dus 4 mogelijkheden om die dag te winnen.
Maar de weggeefactie stopt hier niet: er is een bonustrekking die u veel meer mogelijkheden biedt om aan het einde van de 12 dagen te winnen. Everyday giveaways worden onmiddellijk ingegaan in de race. Naast deze prijzen zijn 2 – een tweede prijs van $ 20 cadeaubon voor skreessed + $ 100 geld, evenals een hoofdprijs van $ 45 cadeaubon voor Redbubble, plus $ 45 cadeaubon voor Storenvy, plus $ 350 contant.
Er zijn zo veel verbazingwekkende dingen over deze weggeefacties dat ik niet uit mezelf kan bestaan, vooral omdat ik gewoon gek ben op Redbubble. Evenals het zijn misschien geweldige kerstcadeau -concepten daarin.
Nou, ga je gang en commentaar en win alle fantastische dingen. Ik kan mijn geluk zelf gewoon proberen.
Xmas cadeau ideeënxmas cadeau ideeën

0/5 (0 beoordelingen)