Bloemen mode -illustraties: Grace Ciao wordt beïnvloed door de natuur

Sep 23, 2022 Uncategorized

zoals Alexander McQueen had toen ze zei: “Er is niet veel betere ontwerper dan de natuur”, misschien de 22 -jarige mode -illustrator, Grace Ciao uit Singapore heeft dit naar haar overgenomen Hart, zoals haar werken SS Lazio Thuisshirt laten zien dat de grootheid wordt gedoucht door Canadees Voetbalelftal Thuisshirt moeder natuur in het type bloemen.
Net als elk type andere modeblogger, vind ik het leuk om mode-archieven te ontmaskeren, zowel met fris als innovatief nieuws om mijn lezers te laten zien. Dus toen ik het ingenieuze gebruik van een bekwame mode -illustrator tegenkwam voor mooie bloemen, besloot ik het te delen met mijn post.

De natuur is een uitstekende motivatie en het werk van Grace Ciao bewijst het. De modeontwerper is gevestigd in Singapore en heeft verschillende mooie bloemen gebruikt om door bloemen geïnspireerde haute couture-ontwerpen te produceren. De ontluikende ontwerper heeft verse bloemblaadjes gebruikt in plaats van waterkleuren voor haar illustraties.
Hier zijn bloemblaadjurk kunst
Haar Instagram -account en website staan ​​vol met unieke schetsen met illustraties versierd met bloemblaadjes van anjers en lelies tot rozen en exotische orchideeën (om er maar een paar te noemen!).

Over haar unieke innovatieve proces gesproken, zegt Ciao: “Bloemen helpen me afdrukken te produceren waarvan ik anders niet had kunnen geloven, evenals bloemblaadjes werken echt goed voor het beeld, net als hun delicatesse en voortreffelijkheid nabootst die van een zachte stof.”
Het schetsen van mode -illustraties is een kunst op zich, maar Gracie heeft het een stap vooruit gezet door verse bloemblaadjes in haar tekeningen te gebruiken.
Volgens de jonge mode -illustrator was het gebruik van bloemblaadjes puur toevallig, toen ze merkte dat een rood verhoogde een jongen had verstrekt.
Zoals verteld om Buzzfeed
“Ik heb er rekening mee gehouden AZ Alkmaar Thuisshirt hoe mooi het gebruikte om te zijn en wilde deze schoonheid ‘bewaren’. Dus ik heb er mode -illustraties van gemaakt. ‘
De levendige bloemblaadjes die door de kunstenaar worden gebruikt, mixen volledig met de schetsen, waardoor een geheel nieuw type trend wordt gecreëerd, waar zowel lijfjes als streaming -rokken de natuur rechtstreeks laten zien. Niet alleen deze bloemenmodelivaties dienen als vervangers voor zowel de silhouetten als kleuren, maar ze veroorzaken ook hun natuurlijke aspecten en vormen.
De methode Grace heeft dit soort kunst begrepen met haar tekening, is lovenswaardig. Door de methode die ze vakkundig de bloemblaadjes heeft gezet, ziet ze eruit alsof ze nooit ergens anders behoorden naast de illustratie.
Geïnspireerd voelen? FashionLady biedt je een aantal leuke concepten om te proberen – doe -het -zelf bloemenjob –
Maak verjaardagskaarten uit geperste bloemen

Maak een plakboek, plak de foto’s van uw favoriete huishoudelijke huisdier versierd met bloemenblaadjes

Creëer Spring Nature Table

Maak een handbetel boeket

Ik hoop dat je genoten hebt van deze bloemrijke post !!
Afbeeldingen Bron: Graceciao.com

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *