Download voor volledig gratis fietserontwerp!

Jul 20, 2022 Clothing Accessories

Het is freebie -tijd! Nog een week, nog een geweldig ontwerp samengesteld door het TShirt Factory -team, dit keer in samenwerking met bijdragende illustrator Rizki Ratria.
Een lid op de site voor vrijwel een jaar nu, deze getalenteerde Indonesische freelancer pakt thema’s aan zoals motorprints, schedels, uitgebreide dieren in het wild, dood en mijn persoonlijke favoriet, bekende prinsessen, met “delicate” dingen zoals kettingzagen, apparaatpistolen, Tomahawks en andere dergelijke hulpmiddelen, die een rebellengeest waard zijn. Ik zeg bekend omdat er niet veel voor nodig is om de gelijkenis tussen zijn personages en enkele populaire vrouwelijke cartoonheldines te zien. Zijn kijk is vrij origineel, de dames zien er meedogenloos uit!
Maar het ontwerp dat voor de week wordt gekozen om volledig gratis te worden gedownload door onze bezoekers, is synchroon met de meeste van onze thema’s: schedels en fietsen.
“Biker X” is ontwikkeld om een ​​vintage label -look te hebben, de tekst kan worden vervangen, de kleuren die ook aan uw behoeften zijn aangepast. Het bestand bevindt zich in een zip -archief en bevat EPS10-, AI- en PSD -formaten. Als een beetje hulp van de ontwerper zijn de gebruikte lettertypen hier te vinden:
http://www.dafont.com/pacifico.font
http://www.dafont.com/bebas-neue.font
http://fontsgeek.com/fonts/old-english-text-mt-regular

0/5 (0 beoordelingen)

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *