Gratis T -shirts Style of the Week: Snake Woman

Aug 8, 2022 Clothing Accessories

Nieuwe gratis T -shirts Print van TShirt Factory
Het is met uitstekend plezier om je de nieuwste gratis stijl te laten zien voor de week in uitvoering, aangeboden tot 27 juni. We verblijven in het verbazingwekkende rijk van magisch, mythisch wezen. Deze keer kunnen we ook de bijbelse functie toevoegen, u selecteert om deze als zodanig te zien.
“Snake Girl”, heeft een vrij vrouw en de extreem dreigende glijdende slang, gekruld om haar heen, bereid om toe te slaan. Zowel pijn en ecstasy in één beeld, conflicterende specificaties die extreem goed zijn ontworpen om op een T-shirt te gaan.
De stijl is een vector die u kunt gebruiken voor zowel schermafdrukken als digitaal afdrukken. De PSD -gegevens zijn geschikt voor Photoshop, evenals het is geproduceerd door SWOD CRAP (ja, je hebt dat goed bekeken; er is geen typefout), bijdragende ontwerper op de T -shirtfabrieksite.
De Indonesische illustrator en graffiti -enthousiast hebben een vrij unieke stijl, of moet ik structuur vermelden aan zijn tekeningen. Als u dit gratis product zo moet, moet u ook zijn andere werken zoeken, op zijn profiel op de site. Er is een nogal grimmige benadering van meestal schattige wezens zoals panda’s. De neiging tot horror is meer dan duidelijk, maar de kleuropties maken het een beetje af.
Ik hoop dat je geniet van deze nieuwe freebie!

0/5 (0 beoordelingen)

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *