Kerstmiscadeau -concepten van Tee Gazette

Aug 9, 2022 Clothing Accessories

T -stuk Gazette komt echt in de vakantiegest. Net als vorig jaar hebben ze 12 dagen van kerstgiveaus, alleen dit jaar is 10 keer beter: elke dag hebben ze een thema -publicatie met een winnaar, geschenk dat binnen 24 uur moet worden gekozen. Ze hebben interviews die de respectieve dagmerken houden die het aanzienlijke aantal betrokken mensen laten zien, de dynamiek van de fanbase en de fantastische interactie die er is tussen alle betrokken feesten.
Om in de wedstrijd te gaan, moet je een reactie achterlaten op de publicatie met betrekking tot het thema, of de weggeefactie op Twitter, of Facebook of Tumblr promoten. Je hebt dus 4 mogelijkheden om die dag te winnen.
Maar de weggeefactie stopt hier niet: er is een bonustrekking die u veel meer mogelijkheden biedt om aan het einde van de 12 dagen te winnen. Everyday giveaways worden onmiddellijk ingegaan in de race. Naast deze prijzen zijn 2 – een tweede prijs van $ 20 cadeaubon voor skreessed + $ 100 geld, evenals een hoofdprijs van $ 45 cadeaubon voor Redbubble, plus $ 45 cadeaubon voor Storenvy, plus $ 350 contant.
Er zijn zo veel verbazingwekkende dingen over deze weggeefacties dat ik niet uit mezelf kan bestaan, vooral omdat ik gewoon gek ben op Redbubble. Evenals het zijn misschien geweldige kerstcadeau -concepten daarin.
Nou, ga je gang en commentaar en win alle fantastische dingen. Ik kan mijn geluk zelf gewoon proberen.
Xmas cadeau ideeënxmas cadeau ideeën

0/5 (0 beoordelingen)

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *