Kwet opgewonden. . .

Aug 29, 2022 Clothing Accessories

Gingham -jurk: J. Crew (30% korting op het beste nu! Ook hier beschikbaar) | Boater Hat: Janessa Leone (vergelijkbaar hier en hier) | Tas: DVF (vergelijkbaar hier, hier en hier) | Sandalen: oud, vergelijkbaar hier)

Ik ben zo blij om aan te kondigen dat de lente / zomer 2017 -editie van 30 jurken in 30 dagen terug zal zijn en beter dan ooit begint deze maandag 1 mei !! Dit seizoen doe ik de serie op een heel andere manier en ik kan absoluut niet wachten om hem maandag met je te delen. Ook, voor het geval je dat nog niet doet, volg je op Instagram, want er zullen daar ook een aantal spannende, exclusieve dingen gebeuren!

Grappig genoeg heb ik onlangs gedeeld over mijn Insta -verhalen die ik de 30 jurken -serie voor de maand mei terugbracht, en op de een of andere manier heb ik het onbedoeld op als een zwangerschapsaankondiging – mijn slechte. Ik dacht dat een klein feestje in Britney Spears -muziek op de achtergrond de stemming zou vormen, maar de combinatie van Britney’s “Oh Baby Baby” -tekst en mijn indicatie van een “spannende aankondiging” leidde iedereen op een dwaalspoor. LESJE GELEERD. Hoewel ik het gevoel heb dat ik altijd iets ‘spannends’ noem, ik krijg minstens 20 “OMG, ik wist het, je bent zwanger!” DMS. Nogmaals, dat is een moeilijke nee. Geen baby’s, alleen jurken. Blijf hier bij me, mensen.

Er is zoveel te klaarmaken voor het begin van de serie en alle spannende dingen die komen komen (inclusief enkele grote weggeefactie!) Dus dit zal mijn laatste bericht zijn tot maandag. Fijne rest van de week en ik zie je hier het beste hier op maandagochtend !! XX

Jurk: J. Crew (30% korting nu! Ook hier beschikbaar) | Boater Hat: Janessa Leone (vergelijkbaar hier en hier) | Tas: DVF (vergelijkbaar hier, hier en hier) | Sandalen: oud, vergelijkbaar hier)

<< >

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *