Office Holiday Party Etiquette

Dec 30, 2022 Clothing Accessories

Ik werk aan een monsterpost over wat te dragen naar uw vakantiefeest op kantoor en heb in de tussentijd al deze geweldige artikelen gevonden over Office Holiday Party Etiquette, die we niet voor altijd hebben besproken – Dus ik dacht dat we vandaag moeten doorgaan, als een beetje een voorloper van het bericht “Wat te dragen naar uw kantoorfeestje op kantoor”. (Hoewel het natuurlijk gratis voelt om te delen wat je van plan bent om dit jaar op je feest te dragen!)
{gerelateerd: al onze aanbevelingen op vakantieservice -etiquette}
Voor mijn $ .02 komt het neer op enkele basisregels:
Als het je eerste vakantiefeest is, neem dan niet aan – praat met anderen, zodat je weet wat je kunt verwachten, omdat er een enorme variatie kan zijn in vakantiepartijen op kantoor. Sommige kantoren hebben een middag Santa Hat+Pak soort lunch; Anderen hebben een vrijdagavond affaire in een hotelbalzaal. (Een van mijn oude kantoren deed de hotelbalzaal voor de lage cruciale affaire, en nog een Black Tie Ball in januari alleen voor advocaten.)
Als je niemand kunt vragen, zoek dan naar aanwijzingen – als het een vrijdagavond na het werk is, zijn de kans groot dat mensen nog steeds hun kantoorkleding zullen dragen (met een kleine tweak zoals een feestblazer of statement ketting). Als het om 5 uur begint, kan het voorbij zijn met 7. Een andere manier om de formaliteit te peilen: waar het evenement wordt vastgehouden. Als het wordt gekozen voor plaats (de dichtstbijzijnde hotelbalzaal, het dichtstbijzijnde restaurant, enz.), Is de kans groot dat het een stuk cruciaaler zal zijn dan een evenement, een beetje bovendien op kantoor.
2022 Update: feestelijke blazers in Velvet! zwart / rood / groen / zwart
Enkele leuke statement kettingen (2020 update!):

<< >

Word niet aangeschoten, laat staan ​​dronken. Bewaar het voor het kantoor na feest of wanneer u op een evenement bent dat niet is aangesloten bij werk. (Veel manen geleden hebben we ook gesproken over wat je drankje over je zegt op het kantoor van kantoorcocktail.)

Maak het over de mensen, niet het eten of drinken. Dat is een goed kenmerk van elke feestbezitter, maar het gaat hier dubbel.
Praat met iedereen. Vecht tegen de drang om met je vrienden in de hoek te komen, of probeer alleen te netwerken met de VIP’s. Het is een geweldige tijd om te glimlachen en te lachen met je ondergeschikten, evenals ondersteunend personeel. Een corrollary:
Praat niet alleen over werk. Als je baas langskomt en een project moet doorlopen, is dat één ding – maar neem aan dat mensen over iets anders willen praten, behalve dat. Politiek en religie zijn natuurlijk nog steeds dicey onderwerpen, maar er zijn een heleboel andere geschikte gespreksonderwerpen.

Als de volgende dag een werkdag is, is het zoals gewoonlijk service.
Office Holiday Party Etiquette, bovendien lezen:
Holiday Parties and You: All the Basics die u moet weten [boven de wet; Guestost door mij!]
23 Beleid van het kantoorvakantiefeest [WSJ] (grappig!)
Office Holiday Party Etiquette [Boston Globe]
Carrière -aanbevelingen voor uw vakantiefeest op kantoor [Huffpo]
Office Holiday Party Etiquette [Monster.com]
14 Survival Ideas for the Office Holiday Party [Business Insider]

Dames, wat zijn uw beste etiquette -ideeën voor het vakantiefeest op kantoor? Wil je leuke verhalen delen over misverstanden van kantoorvakantie -feestetiquette?
Afgebeeld.
Wij zijn een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates -programma, een aangesloten advertentieprogramma dat is gemaakt om A te leveren, geeft aan dat we vergoedingen kunnen verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites.

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *