Trends and the Conservative Office

Oct 10, 2022 Uncategorized

2019 Update: bekijk onze nieuwste discussie over de modetrends 2019 die we haten.
Welke trends kan een jongere vrouw veilig dragen om te werken? Je wilt je niet te ‘oud’ kleden – maar je wilt ook niet te trendy en/of in stijlen verschijnen die ongepast zijn voor werkkleding. Laten we dus bespreken: trends en het conservatieve kantoor.
{gerelateerd: is iets echt klassiek in mode?}
Hoe vind je een balans zodat je er professioneel uitziet zonder het gevoel te hebben dat je de kleding van iemand anders draagt? Reader K vraagt ​​zich af …
Zou je geïnteresseerd zijn in het doen van een functie gericht op de jongste van je publiek? 23-26yo vrouwtjes? Dit zou zijn met betrekking tot de interface tussen jong/trendy en geschikt kantoor. Hoewel veel van de items TPS-functies er geweldig uitzien, zie ik ook een manier waarop het vroeger kan zijn voor een jongere demografie om in die stijlen te winkelen. Ik wil er bijvoorbeeld waardig uitzien, maar niet noodzakelijkerwijs ouder dan ik.
Dit is een geweldige vraag. Het conservatieve kantoor draait helemaal om de klassieke, chique look-je zult altijd goed worden geserveerd om een ​​frisse witte blouse, een eenvoudige schede-jurk, een paar geweldige pumps en een goed geschreven blazer en bijpassende rok en broek te hebben.

Hierboven afgebeeld, de beste dameskraagblouses vanaf 2022: één / twee / drie / vier / vijf

Enkele van de meest stijlvolle schede -jurken voor werk vanaf 2022: één / twee / drie / vier / vijf (niet afgebeeld maar ook)

Dit bericht bevat affiliate links en Corporette® kan commissies verdienen voor aankopen die via links in dit bericht worden gedaan. Zie hier voor meer informatie. Heel erg bedankt voor je steun!
Dat gezegd hebbende, er bestaan ​​trends binnen die relatief smalle grenzen, en dat zijn de trends waarmee ik denk dat je kunt experimenteren, zonder al te veel angst dat ze je ongepast laten lijken. Dus laten we ingraven.
Laten we eerst het soort trend definiëren waar we het niet over hebben voor een conservatief kantoor:

Het is nooit bodybaring (die crop top zal moeten wachten op het weekend). Het legt nooit de huid bloot (of maakt iemand anders zorgen dat het plotseling gaat). Het doet op geen enkele manier denken aan het boudoir (dus ik hou echt niet van kant op kantoor).
Dus hoewel ik de laatste tijd een aantal moordende jurken heb gezien met ontblote ruggen (ik bedoel, kom op!) Ik zou bij hen weg blijven voor werk. Ook-ik heb Kimonos in dezelfde categorie gezien als Blazers op winkelwebsites, en ik heb er niet achter kunnen komen hoe ik erover denk-maar ik denk dat ze in de geïnspireerde categorie gaan voor werk .
Het kan een “nieuwe look” zijn – zolang het al ongeveer vijf jaar bestaat. Over de knie -laarzen zijn bijvoorbeeld slechts een jaar of twee een groot ding geweest (tenzij je eigenlijk een piraat bent), en de track pant -trend is veel te nieuw voor het kantoor.
Wees vooral op uw hoede om te denken dat er iets goed is voor het werk, alleen omdat een merk dat u normaal associeert met werkkleding het verkoopt. Ik was onlangs op een feestje en een jonge, coole vrouwelijke partner greep me vast dat ik jongere medewerkers over de baanbroeken moest berispen. “Het kan me niet schelen dat ze theorie zijn,” grapte ze. (Ook op haar lijst met no-nos: de bovenste knoop.)
Het tart nooit logica. De Peep Toe-bootie, de Hi-Low-jurk, de jumpsuit, de culotte … nee, nee, nee, nee. Als je in de mode werkt, geweldig; Draag harembroeken en kimono’s met een crop top en ga naar de stad – maar als je in de wet werkt of voor een bank, wordt het misschien slecht geadviseerd.
Dus hier zijn het soort trends waarover we het eigenlijk hebben over acceptabel zijn voor werk, dan (hoewel, natuurlijk, je kantoor kennen):

Colorblocking – het is nu een paar jaar een grote trend en blijft sterk
Kleuren – De kleur van het jaar is bijvoorbeeld Marsala
Kraagloze blazers zijn moderner dan klassieke blazers (zie het theorie -pak dat we gisteren bespraken) Peplum (dit detail op blazers, blouses en zelfs jurken is nu al een paar jaar super heet)
Enkelbroeken voor casual dagen
Fit en flare jurken
Ik zie een trend voor mesh, die volgens mij meer geïnspireerd is door de trend van Activewear en geen lingerie – benadering met voorzichtigheid, maar ik denk dat het goed kan zijn, zoals in deze jurk
Elke trend geïnspireerd door herenkleding is meestal OK – bijv. Oxfords, Loafers, de Gingham die nu overal is (ik ben dol op deze draperende Gingham Blouse) …

Hieronder afgebeeld, met de klok mee: OTK Boots, Gingham Blouse, Kimono, Loafers, Crop Top, Trackbroeken.

Als je denkt dat ik gek ben, bekijk dan enkele opmerkingen over berichten waar we hebben gesproken over redelijk milde trends zoals vlechten, enkelbroeken of zelfs onze recente post op de crossbody -tas. Een ander bericht dat voor u kan zijn als u deze problemen weegt: onze discussie over “Empowermentkleding” versus dressing voor kracht.

Lezers, wat zijnnull

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *