Archive: May 27, 2022

Uncategorized

Halloween T-shirts van CrazyDogtshirts

In de maand oktober vieren we Halloween’s Day A Contraction of All Hallows Evening, een griezelige vakantie die vroeger de doden van de heiligen herinnerde. Vandaag hebben we de oorspronkelijke betekenis van de vakantie een beetje veranderd en in plaats van de doden van anderen te vieren, willen we ons kleden en op een rare, griezelige manier feesten. De hoogtepunten van deze vakantie zijn bekend en de meest populaire omvatten: trick-or-treat, het bijwonen van kostuumparty’s, het snijden van pompoenen, het kijken naar horrorfilms en nog veel meer. Omdat we allemaal op de dag van 31 oktober leuk vinden om een ​​ondoden te worden, stel ik je voor de T-shirtcollectie te zien die wordt aangeboden door CrazyDogtshirts in de naam van dit speciale evenement. CrazyDogtshirts biedt hun fans een geheel nieuwe betekenis van Halloween’s Day, daarom zullen ze je je buren en vrienden enen laten enen en tegelijkertijd zul je een glimlach op hun gezicht toveren. Ze hebben een aanzienlijke verscheidenheid aan grappige T-shirts die een perfecte match zijn voor degenen die op een leuke, niet schadelijke manier trick-or-treat willen gaan. Laten we eens kijken wat ze in gedachten hebben voor deze speciale vakantie en onthoud dat het niet te vroeg is om je Halloween T-shirt te kiezen.
Blijf op de hoogte voor meer Halloween T-shirts en kostuums!

0/5 (0 beoordelingen)

Uncategorized

Linnen Love

Jurk: Ralph Lauren (vergelijkbaar hier en hier); Schoenen: Cole Haan; Ketting: Gorjana; Zonnebril: Prada; Pools: Essie (Bangle Jangle) en Covergirl (Vio Last); Armbanden: Georg Jensen, Ralph Lauren

Fotografie door Nico Bollerslev

Bekijk nog veel meer van de elegante kast op …

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest

Uncategorized

We raden aan: gratis waterverfbronnen en bundelaanbiedingen

Gratis aquarelbronnen en bundeldeals
Heb je het gevoel dat waterverf is het woord van het uur in grafische stijl op dit moment? Omdat ik het gevoel heb dat het is, zie ik dit overal.
Wat de sets betreft, zowel bundels als kits zijn betrokken, deze aquarelimpact lijkt een lange weg te gaan. Allereerst waren het zowel scriptlettertype -stijlen als nu dit, wat perfect is met deze neiging om alles wat met de hand maakt, persoonlijk, rauw te maken.
We willen meer gebrekkige dingen, evenals waterverf heeft een mooie methode om onvoorspelbaar te zijn en nog steeds verrukkelijk voor het oog.
Dus, het zien van al deze hype eromheen en dit zal zien dat dit binnenkort mainstream zal zijn, geloofde ik dat ik een mooie lijst zou omvatten met een paar tip voor grafische bronnen van waterverf die u digitaal kunt gebruiken om uw wenskaarten, logo’s, elk type te verbeteren, elk type Type presentatiemateriaal, patronen, uitnodigingen en briefpapier in het algemeen.
De meeste van hen zijn zowel bundels als sets, omdat het logischer is om ze zoals deze te kopen dan het kopen van afzonderlijke, geïsoleerde elementen. Ik stel voor dat je ze altijd in bulk koopt! Ze zijn uiterst flexibel en hoe meer je hebt, hoe meer concepten precies hoe je ze kunt gebruiken en integreren die je zult hebben.
Als bonus ontdekt u enkele links naar gratis aquarelafbeeldingen waarmee u kunt methoden voordat u koopt.
Ik hoop dat deze je helpen bij je projecten. Veel succes!

Bonus! gratis spullen:

0/5 (0 beoordelingen)