Do’s en Don’t Publicing Bikini Wax

Nov 7, 2022 Uncategorized

Iedereen geeft de voorkeur aan het ‘schone’ gevoel dat ze krijgen na een bikini -was. De geloofde van het verwijderen van al het haar in het bikini -gebied, lijkt echter zelf pijnlijk. Vaak is de allereerste bikini -was het meest pijnlijk, maar met routine waxen wordt het minder. Om je binnenstebuiten prachtig te voelen, moet je gaan met deze harde ervaring van rukken haar uit het meest gevoelige gebied. Deze haarverwijderingsbehandeling van het afpellen van was en haar samen, stelt u in staat om weken te gaan zonder te waxen.
Dit is waarom je moet gaan voor bikini wax:
Het is snel, efficiënt en onderhoud kan maandelijks worden gedaan.
Voor het ongelooflijke gevoel dat je krijgt, is het de kosten waard.
Gaan voor bikini-was op routinematige basis, ontmoedigt de hergroei van haar en ze werden uiteindelijk zachter en minder dicht.
Bold en aantrekkelijke badkleding heeft haarvrije bikini-lijn nodig.

Bron: gstatic.com om te helpen bij het maximaliseren van ongelooflijke resultaten, methode enkele Do’s en Olympique Marseille Thuisshirt Don’t Publiceer Bikini Wax.

Doen
Was je huid elke dag met intieme wasserij om wortels schoon te houden en vrij van bacteriën.
Hydrateer uw huid dagelijks rond de bikini -lijn, publiceer waxen.
Draag na wassen huidvriendelijk of ‘s nachts geen onderkleding om uw huid in staat te stellen te ademen.
Als uw huid gevoelig is, brengt u ijs aan om roodheid of irritatie na de bikini -was te verminderen.

Ja om kleding te verliezen
Kijk uit voor zowel strakke als synthetische kledingstukken, omdat ze de huid kunnen irriteren en voorkomen dat deze geneest na het onaangename haar. Om je huid te laten ademen, draag je los en grote kleding gemaakt van katoen. Stel geen enkele dagen aan je magere denim en vier je mode -gevoel door creatief los te stylen en luchtige kleding zoals harembroeken.
Hieronder worden enkele vaak gevraagde zorgen over bikini -wax.

Hoe de huid na bikini -was te kalmeren?
Er zijn veel producten die kunnen helpen om de huid te kalmeren en hergroei van haar te voorkomen. Zorg ervoor dat ze zowel olievrij als niet-comedogeen zijn. Voorkom ook het gebruik van harde zeep en gebruik intieme wasserette of matige reinigingsmiddel zoals cetaphil zachte huidreiniger. Om de huid te kalmeren, zowel roodheid als pijn te behandelen, kunt u aloë vera -gel aanbrengen of tea tree of lavendelolie gebruiken na de douche. Dit zal ook helpen om antibacterieel schild aan de gevoelige huid te bieden.

Bron: AlloverBeautyhindley.co.uks zou u moeten exfoliëren na een bikini -was?
Exfolie je huid tenminste wanneer Cerezo Osaka Thuisshirt een week na de bikini -was met body scrub. Het kan helpen om ingegroeide haren te voorkomen, dode huidcellen kwijt te raken en uw huid zowel soepel als zacht te houden. Voorkom dat u uw huid tot 3-5 dagen na de was kunt exfoliëren, evenals het gebruik van natuurlijke loofasen voor exfoliatie.

Hoe vaak kunt u Bikini Wax?
Zoals reeds gezegd, leidt routine waxen tot zowel zachte als minder dichte haargroei en uiteindelijk de vereiste om minder vaak te wassen. Wees dus specifiek over routinematige waxbezoeken voor vrijwel gratis en gladde huid.

Bron: gstatic.com Houd uw handen weg
Weersta je verleiding van het aanraken van super gladde vers gewaxte huid terwijl je vingernagels geweldige deals van ziektekiemen brengen. Na het wassen is uw bikinilebied gevoeliger voor infectieoorzaak van open haarzakjes. Het aanraken of schrobben van de huid rond bikini -lijn publiceren waxen moedigt irritatie aan en triggers bultjes om te verschijnen. Het is ook raadzaam om seksuele activiteit gedurende ten minste 24 – 48 uur te voorkomen.
Bron: Shopify.comSome belangrijke aanwijzingen voor Wereldkampioenschap Voetbal Thuisshirt u om in gedachten te houden:
[Lees ook: wat u ook moet begrijpen over een bikini -was]
Kun je uitwerken na een bikini -was?
Nadat je gewaxt bent, wacht je minstens een dag voordat je de sportschool raakt. Zweet veroorzaakt door training kan uiteindelijk leiden tot irritatie, jeuk en zelfs een infectie, omdat de poriën open zijn.
Bron: gstatic.com moet je wegblijven van warmwaterbaden na bikini wax?
Na het wassen zijn de poriën open en zijn de huid vatbaar voor bacteriële infecties. Voorkom bubbelbad, warmwaterdouches, sauna’s en stomen gedurende minimaal 24 tot 48 uur publiceren bikini -was, omdat ze de gevoelige huid verder kunnen irriteren en u ongemak kunnen veroorzaken. Kies in plaats daarvan voor geweldige douche.
Bron: glamour.comhope je ontdekt dit artikel over de do’s en niet van bikini wax nuttig. Deel uw aanbevelingen en ervaringen met ons.
[Lees ook: precies hoe u van scheermesbultjes af kunt komen]

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *