Lady Pink -Grafitti Art

Aug 27, 2022 Clothing Accessories

Lady Pink werd geboren Sandra Fabara, ecuator, maar ze groeide op in Queens -New York en ze begon graffiti te schrijven terwijl ze een student was aan de middelbare school voor kunst en design.
Pink aka Lady Pink is een van de meest wereldberoemde vrouwelijke graffitikunstenaar. Als een grote naam is haar werk getoond in het Whitney Museum, Metropolitan Museum of Art en het Bronx Museum of the Arts.Als je opgroeide in de graffiti -cultuur jij Weet al zeker van haar en haar echtgenoot Smith van Ris Crew doen samen muurschilderingen als Pinksmith.
Hier beneden heb je een foto van haar geweldige kunst:

Pink organiseert muurschildering aan Chanel -kunstenaars in positieve kunst.
Zelfs Lady Pink is boven de grond gekomen haar wortels en verbindingen zijn nog steeds in de straat. Ze is een van de dappere vrouwelijke concurrerende with -mannen van Graffiti -subcultuur en nog veel meer redenen om van haar te houden, is dat ze nieuwe deuren opende voor vrouw .
Sandra Fabara: “Het was het idee van mijn eerste vriendje om graffiti te schrijven. Hij werd gearresteerd voor het schrijven van graffiti en ging toen live in Puerto Rico gaan. Dus begon ik zijn graffiti -naam voor hem rond de school te schrijven. Ik werd verliefd op het avontuur en de sensatie. ‘

0/5 (0 beoordelingen)

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *