Wekelijkse nieuwsupdate

Oct 5, 2022 Uncategorized

Vind je deze berichten leuk? Vul bij ons op Twitter of Facebook – dit is de bewerkte versie van wat we lezen! (We tweeten ook als we horen over een geweldige verkoop met onze Twitter -feed van Corporettedeals.) U kunt ook bij ons voldoen op Pinterest en Instagram, of door onze RSS -feed.
Lucky vertelt je precies hoe je een ontwerper nep kunt regelen.
Racked meldt dat net-a-porter en Yoox fuseren.
Byrdie stelt u voor aan de deal met de yoga -methode.
Newswhistle praat met Ann Lawrence van Pink51, een nieuw op de internetmarktplaats die tot doel heeft vrouwen-eigendom/door vrouwen geleide diensten te stimuleren door kopers in staat te stellen ze op één plek te ontdekken. (Ze doneren ook 10% van hun inkomsten aan “liefdadigheidsinstellingen die zowel meisjes als de economische vooruitgang van vrouwen bevorderen, evenals leiderschapssucces.”)
De Wall Street Journal rapporteert op een nieuwe website, Inhelderight, die informatie verzamelt over hoe bedrijven precies vrouwelijke werknemers ondersteunen. Individuen hebben tot nu toe enkele duizenden scores ingevoerd.
De Guardian verklaart (in actie naar een recent onderzoek): “Het is niet veel meer tijd die vrouwen willen, het is veel meer kracht” (hoewel de post dieper gaat dan dat).
Boven de wetgeving opmerkingen over de Weil Gotshal niet-zo-grappige e-mail grap van April Fools (en de uiteindelijke verontschuldiging van het bedrijf daarvoor). Naast het spreken over kantoor grappen, gingen de sterke cursieve medewerkers echt helemaal uit (eh, helemaal weg?) Voor hun grap van April Fools ‘Day (NSFW).
Vanity Fair kijkt naar de bezetting van strafrechtadvocaat Judith Clarke.
Scoopwhoop beschrijft het gevecht tussen Instagram en Rupi Kaur, een kunstenaar en student van de Universiteit van Waterloo (Canada). Blijkbaar zijn een paar gebieden met menstruatie -bloed aanstootgevend, omdat haar foto’s (onderdeel van een instellingsproject) steeds worden verwijderd. Jessica Valenti van de Guardian stelt dat het nog een ander exemplaar is van het balking van sociaal netwerk bij de natuurlijke elementen van de lichamen van vrouwen (borstvoeding, enz.) Wanneer ze verschijnen op foto’s die niet worden gepresenteerd voor het entertainment van mannen.
Hier is je lach van de week, van Jimmy Fallon en Helen Mirren.

Onlangs op corporettemoms …
We hebben het gehad over het organiseren van al die huishoudelijke foto’s.
Kat deelde enkele keuzes voor zowel mama’s als niet-momen.

Hebben we iets gemist? Voeg ze hier toe of stuur ze naar news@corporette.com. Zeg je bedankt! Ook: ben je een mama of aanstaande moeder? Mis de nieuwsupdate van deze week niet bij corporettemoms.

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *