Coole manieren waarop mannen het beste flanel -looks dit jaar kunnen halen

Aug 12, 2022 Uncategorized

Geweldige manieren waarop mannen dit jaar de beste flanel -looks kunnen halen
11/09/2020, geplaatst door Alanic Global
Het herfstseizoen is hier officieel. Hoewel het tijd is om je korte broek achter in je kast weg te storten, impliceert het ook dat het tijd is om een ​​van de persoonlijke favorieten uit te trekken, het flanellen shirt. Een van de prominente groothandel T-shirts-providers in de VS heeft een grote assemblage van trendy flanel kledingstukken bedacht waarvoor je niet kunt betalen. Lees dus op de onderstaande blog om te ontdekken over de coolste manieren waarop u dit jaar de kleermakersflanel -outfits kunt halen.

Draag je flanel om te werken onder een sweatshirt met bijgesneden broek en brogues. Ondanks gereserveerd voor hulpprogramma’s veel meer dan stijl, is het flanel t-shirt bijgewerkt met slankere sneden, onverwachte lichtkleuren, evenals patronen zoals Gingham en zowel Gingham evenals strepen om een ​​duidelijk gezichtspunt toe te voegen aan een robuuste favoriet. Dus je kunt dit T-shirt stylen met je voorkeurslaagslijtage om de ideale verfijnde look voor de werkplek te produceren.
Rock je flanel als een jas over een comfortabel T -shirt en jeans, voor degenen die zich inzetten voor de informele kant van flanel. Dit is in wezen comfortabel, dus niemand zal je beoordelen met hun op hun hoede. Voor de kleuren kunt u zich aan de aardse neutrale tinten houden, omdat deze in 2020 zeer prominent aanwezig zijn voor de herfst-wintermode.
Een flanel T-shirt is veelzijdig als u bereid bent risico’s te nemen. Draag het helemaal knopen voor een moderne, stedelijke look of open boven een crewneck -T -shirt. Je kunt een gezellige maar toch professionele outfit bereiken door alle zachtste stoffen van herfst, kasjmier, flanel, corduroy en suede te combineren om de ideale look te produceren.
Meng slechte-boy-elementen zoals een leren jas en flanel met goody twee schoenenloafers voor een stijlvolle intriges. Voor een veel meer robuuste look, combineer een flanel t-shirt met een veldjack en lederen laarzen. veel beter nog beter? Leg het dubbel met een spijkerjas onder je veldjas.
Gaat bedrijf casual met deze look? Denk geen pakken, geen jeans. Het middelste terrein tussen de twee is waar je wilt landen, duurzame chino’s zijn een fantastische locatie om te beginnen. Hoewel sommige zakelijke jurkcodes voor de voorkeur geven aan broeken zonder een blazer en andere denken aan denim met een casual van een sportjas, is het het beste om in de veilige zone te beginnen door een collega of twee te vragen.

Wilt u investeren in aangepaste groothandelskleding voor uw winkel? Neem contact op met een van de prominente providers van flanellen kleding in de VS en bekijk de grote assemblage van trendy kledingstukken die de provider in petto heeft. Maak uw innovatieve behoeften aan het stijlteam op, zodat u kunt investeren in aangepaste kleding voor uw bijgewerkte collectie.

Alanic Worldwide · Geweldige manieren waarop mannen het beste flanellen uiterlijk dit jaar kunnen halen

Tags:
Aangepaste groothandelskleding
groothandel flanellen shirts
Groothandel flanellen T-shirts providers in de VS.
Groothandel flanel t-shirts usa

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Log in

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

Label

Naam*

E -mail*

Site URL

0 reacties

Inline feedbacks
Bekijk alle opmerkingen

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *