Casual Friday: Linen Flare

Jul 30, 2022 Clothing Accessories

Jurk: Tularosa | Schoenen: c/o Witte Huis Black Market (vergelijkbaar hier en hier) | Koppeling: J. Crew (erg vergelijkbaar hier) | Bracelet: Kate Spade | LIPS: NARS

<< >

[theFeedProducts Style = ’Four’]

Ondanks de kantoorvriendelijke snit van deze jurk, heb ik het gereserveerd voor casual vrijdag vanwege het informele linnen en borduurwerk aan de voorkant. Als u in een informeel kantoor werkt, is dit misschien ideaal voor het geld voor u. Zo licht en comfortabel, deze jurk is een droom op hete plakkerige dagen wanneer het dragen van iets substantieelers dan een nachthemd lijkt in strijd met de conventies van Genève.

Als je vorige week mijn bericht hebt gemist, moet je de Nordstrom -jubileumverkoop bekijken die aan de gang is. Het is (zonder overdrijving) de allerbeste verkoop van het jaar, dus mis het niet. Naast het bericht van de verkoopkeuzes van vorige week, heb ik mijn winkelpagina net opnieuw bijgewerkt met een aantal veel meer gekke goede ontdekkingen die ik deze week in de verkoop heb ontdekt. Je kunt het hier bekijken. Fijne winkelen en verrukt vrijdag !!

P.S. Excuses voor de schaarse publicatie deze week. Ik ben te danken aan de laatste weken van bruiloftplanning en kan niet geloven hoeveel veel meer er voor de grote dag in minder dan een maand te doen is. Agh !!

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *