Character Picture Bundel – 104 prints voor slechts $ 42

Jun 11, 2022 Clothing Accessories

Emirez Character Picture Bundel
Emirez is een van de meest productieve illustratoren die zijn stijlen verkopen op tshirt-factory.com. Hij komt voor een beperkte tijd lid van de bundelclub. Hij nam 104 van zijn beste ontwerpen, met uitgebreide illustraties van de grootste hoge kwaliteit en produceerde een mooie verzameling tee shirts -prints.
Zijn fijne werken functioneren surrealistische karakters met hints voor bekende helden, anti-helden, moordenaars, krijgers en veel motorrijderzombies. Ik hou van de ruwe details over elk van hen, evenals het geheim dat wordt geproduceerd door de overdekte gezichten. Hij verborg hun gelaatstrekken achter maskers, hoeden of helmen. Ik zie een beetje een obsessie voor astronauten, dus als je een fascinatie hebt voor het uiterlijke gebiedsthema, zul je echt genieten van deze ontwerpen.
U kunt de kleuren van de grafische afbeeldingen aanpassen, om die reden kunt u spelen en deze aanpassen aan uw afdruktechniek.
Bekijk de hele beangstigende set van de bundel! Het zit vol met bloedige zombies, schaatsmoordenaars, UFO -ontvoeringen en een boot tonnen verwijzingen naar arme mannen uit de popcultuur.
Al deze 104 felle stijlen zijn uitsluitend op onze site voor $ 42, met langdurige licentie.
Aanbieding eindigt op 6 augustus.

0/5 (0 beoordelingen)

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *