Game of Thrones T-shirts

Aug 11, 2022 Clothing Accessories

We houden van Game of Thrones T-shirts praktisch zoveel als we van het vervolg houden! En dat hebben we je al verteld. Uit de serie fantasy-romans geschreven door George R. R. Martin komt onze favoriete tv-serie “Game of Thrones”. Niet alleen inspireerde hij het HBO-productieteam om deze fantastische tv-show te maken, maar hij slaagde er ook in om een ​​wereld breed fenomeen te produceren dat tientallen T-shirtmerken inspireerde. Dat is fantastisch!
Degene die vandaag mijn aandacht trok, is Game of Thrones T-shirtcollectie van Threadless. Ik heb ze gekozen omdat ze erin slaagden om wat authenticiteit te brengen in dit reeds uitverkochte idee door typografische elementen te combineren die passen bij de plot “Game of Thrones”. Sommige van de T-shirts versmelten personages uit bekende films en andere tv-serie in aankoop om ons enkele situaties vol humor te laten zien. Voor degenen onder u die minder geïnteresseerd is in lachen, biedt Threadless een artistiek, maar gemakkelijk perspectief op de personages van Game of Thrones.
Het merendeel van de Game of Thrones T-shirts kan worden gekocht tegen een speciale prijs, $ 8. Naast T-shirts verkoopt Redbubble ook posters en andere gerelateerde accessoires. Terwijl we wachten op dit seizoenspremière, laten we een aantal van deze geweldige Game of Thrones T-shirts kopen.
Game of Thrones t-shirts-collectie van threadless

Het ideale t-shirt voor een avondje uit met je vrienden.

Deze, voor de liefhebbers van de winter:

Of deze grappige maakte zowel voor Game of Thrones als Ice Cream Lovers:

.

Je kunt ook kiezen voor dit schatje, als je een grote fan bent van bontbaby’s:

Als u veel meer geïnspireerd bent door gotische ontwerpen, kunt u hiervoor kiezen:

We hebben ook deze mannen gevonden die een aantal echt geweldige Game of Thrones -geïnspireerde ontwerpen hebben. Kijk naar deze bijvoorbeeld, ideaal voor een avondje uit een mannen.

Nou, de zomer komt eraan, dus je kunt beter je garderobe voorbereiden met sommige van die Game of Thrones -t -shirts, mijn dames en heren <3 0/5 (0 beoordelingen)

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *