Zeg “ja” tegen deze prachtige Assepoester -hakken, welk paar is uw keuze om uw zomer te totaal?

Oct 8, 2022 Uncategorized

Instagram/Samimiro

Laten we dit voor u fotograferen. Dit is wanneer je tot slot de knoop kunt leggen op je Dream Summertime -vakantie, of gewoon op de dansvloer ga die je beste leven deze zomer leidt. We hebben met tijdschriften gekozen en hebben een Instagram -modeblogger gezien: deze verwijderde hoge hakken nemen nu de stijl van iedereen over.

Van de toename van mooie op de prinses geïnspireerde schoenen tot de proliferatie van glazen hakken, evenals overdreven charmant of we hebben Assepoester-hakken genoemd, we leven allemaal in feite in de fantasie van een Disney. Of je nu op zoek bent naar de meest comfortabele hakken of een paar wilt dat vergelijkbaar is met naakthakken, maar met een beetje meer flair is het hielpatroon verwijderd de methode om te gaan.

Fashionjackson

Bovendien zijn de allerbeste hakken de perfecte methode om interesse aan je voeten te betalen als je een prachtige midi -jurk of bodysuit hebt. Deze zomer is een van de glazen hakkenpatronen gemaakt van transparant materiaal, meestal Perspex, die een sensueel en extreem eigentijds doorzichtige effect produceert.

Vind vooruit alle stijlconcepten van onze topmodeblogs van hoge hakken tot stiletto’s en geniet van eindeloze methoden om te mixen en te matchen.

Bron: Sazan

Inspecteer voor inspiratie onze gids op de allerbeste outfits, avondklaar gemengde drankjurken en traditionele gesplitste broek voor meer.

Fashionjackson

Amina Muaddirosie 95mm puntige pompen

KOOP HIER

Sergio Rossigrazie Sergio Crystal Sandals

KOOP HIER

LuluSpower Pearl White bezaaid vinyl hoge hiel sandalen

KOOP HIER

Leyona Light naakt vinyl vlinder puntige hakken

KOOP HIER

Raidaudette Silver Vinyl Rhinestone enkelriempompen

Zie ook

Zomermode
De Ultimate 2022 Summertime Guide to aankleed Up beïnvloed door Parijse looks

KOOP HIER

Luluskeiza licht naakt patent strass puted-teen enkelbandpompen

KOOP HIER

Lulusmidnight Silver Holographic Pointed-teen hakken

KOOP HIER

Claudette verhoogde Gold Rhinestone High Heel Sandalen

KOOP HIER

igd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *